Verzekeringen

Of u nu PARTICULIER of ONDERNEMER bent, wij kunnen u een gepaste bescherming op maat aanbieden.


Shadow

Aansprakelijkheid

Gezin

De familiale verzekering beschermt u tegen de gevolgen van een schade die u toebrengt aan anderen. Zo verzekert de familiale verzekering uzelf en uw gezinsleden tegen financiële gevolgen van een onoplettendheid; ook schade veroorzaakt door uw huisdieren wordt door dit contract vergoed. Daarnaast biedt een familiale verzekering u eveneens bijstand indien u zelf het slachtoffer wordt van een schade.

Beroepen

Vele zelfstandiges en vrije beroepers lopen een aansprakelijkheidsrisico waartegen u zich (al dan niet wettelijk verplicht) dient te verzekeren.

Ondernemersaansprakelijkheid

Bescherming uw onderneming .

Jacht

U bent een actief jager? Wettelijk bent u verplicht om u te verzekeren voor uw burgerlijke aansprakelijkheid.

Paard

Indien u eigenaar bent van één of meer paarden dient u deze paarden bijkomend te verzekeren in uw familiale verzekering

Organisatoren of verenigingen

U organiseert een evenement, een eetdag, een concert of optreden of een jaarlijks festijn? Vraag ons om u tegen aansprakelijkheid en/of overmacht te verzekeren.

Huispersoneel

U doet regelmatig beroep op een tuinman, poetsvrouw of een babysit? Aangezien u deze personen tewerk stelt bent u aansprakelijk voor ongevallen tijdens de uitvoering van hun taken. U bent daarom wettelijk verplicht om voor hen een verzekering af te sluiten voor arbeidsongevallen bij u thuis en op weg van en naar uw woning. Deze verplichting geldt eveneens indien deze personen niet officieel aangegeven worden!

Indien u deze verplic hting over het hoofd ziet, loopt u immers het risico dat u persoonlijk dient op te draaien voor de medische kosten bij ongeval. Erger is het wanneer deze persoon een blijvend letsel overhoudt aan het ongeval, in dat geval wordt u verplicht om de persoon te vergoeden voor al het loonverlies dat hierdoor veroorzaakt wordt.

Shadow