Verzekeringen

Of u nu PARTICULIER of ONDERNEMER bent, wij kunnen u een gepaste bescherming op maat aanbieden.


Shadow

Personen

Hospitalisatie

Jaarlijks belandt in België één persoon op zeven in het ziekenhuis. Naast alle ongemak, is dit ook vaak een dure aangelegenheid, het ziekenfonds betaalt immers lang niet alle kosten terug. Bovendien zijn de ziekenhuiskosten meestal niet uw enige kosten, de medicijnen, onderzoeken en verzorging voor en na een opname betekenen vaak een bijkomende financiële last.

Een hospitalisatieverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van een ziekenhuisopname of zware ziekte.

Schuldsaldoverzekering

Een vroegtijdig overlijden vormt een belangrijke bedreiging voor uw geluk. Niet alleen persoonlijk betekent dit een zwaar verlies, ook op financieel vlak zijn de gevolgen vaak zwaar, plots wordt u geconfronteerd met een lager inkomen. Dit terwijl de uitgaven nauwelijks verminderen, de hypothecaire lening voor uw woning loopt gewoon verder en uw kinderen verdienen ook een zorgeloze toekomst.

Een overlijdensverzekering beschermt u tegen de gevolgen van een vroegtijdig overlijden en verzekert uw nabestaanden van een zorgeloze financiële toekomst.

Ongevallenverzekering

Ongevallen in de privé-sfeer zijn een belangrijke oorzaak van heel wat ongemak. Zo leidt een ongeval vaak tot een tijdelijke of zelfs blijvende arbeidsongeschiktheid. Gelukkig komt de sociale zekerheid ons hier ter hulp, maar vaak zijn deze uitkeringen een stuk lager dan wat u vroeger verdiende.

Een ongevallenverzekering vergoedt de ziekenhuiskosten, het loonverlies en een blijvende arbeidsongeschiktheid.

Gewaarborgd inkomen

Om u te beschermen tegen de financiële gevolgen van een tijdelijke of blijvende werkonbekwaamheid kan u een aanvullende verzekering 'gewaarborgd inkomen' afsluiten. Deze verzekering keert, in geval van werkonbekwaamheid, maandelijks een overeengekomen bedrag uit en dit tot uw pensioenleeftijd.

R e i s verzekering

Shadow